Route beschrijving

ROUTEBESCHRIJVING NAAR DE FAM. ONDERSTAL
Westenengerdijk 52
6732 GR Harskamp

MET DE AUTO

VANUIT NOORDEN EN OOSTEN (Zwolle, Apeldoorn, Deventer):
De A1 volgen van Apeldoorn naar Amsterdam, afslag Hoenderloo, Park de Hoge Veluwe (N304). Deze weg vervolgen tot het dorp Otterlo. Bij de rotonde rechtdoor richting ede. De 2de rotonde gaat u rechts (barneveldseweg) De tweede weg gaat u rechts (westenengerdijk). circa 2km de weg volgen U komt langs wouter hazeleger (huifkarren) dan is het 600m aan de linkerkant (bord aan de weg)
Denk aan de snelheidscontroles onderweg.


VANUIT HET WESTEN (Utrecht, Rotterdam, Den Haag)
De A12 volgen van Utrecht naar Arnhem. Op de A12 de nieuwe afslag Ede Noord - Barneveld nemen. Op deze weg weer de afslag Ede Noord-Renswoude nemen en aan het einde van deze afrit linksaf, nog steeds richting Ede-Noord. Doorrijden tot de afslag linksaf Otterlo/ Park de Hoge Veluwe. Deze weg vervolgen circa 8 km de eerste rotonde gaat u linksaf (barneveldseweg). dan gaat u de 2de weg rechts (westenengerdijk) Circa 2 km de weg volgen U komt langs Wouter Hazeleger (huifkarren) dan is het 600m aan de linkerkant nr. 52 (bord aan de weg)

VANUIT HET NOORD-WESTEN (Amsterdam/Amersfoort):
Op de A1 Amersfoort- Apeldoorn kom je vanzelf de afslag Stroe/Garderen/ Park de Hoge Veluwe tegen en die neem je. Aan het eind van de afslag rechtsaf. Je vervolgt de weg door Harskamp. Voorbij de chinees ga je rechts (laarweg) U vervolgd de weg gaat het dorp uit en neemt de eerste weg links (heersweg) die rijdt u uit. Einde van de weg gaat u rechts en gelijk weer links (westenengerdijk 52) op plaats van bestemming.
Denk aan de fotocamera's in Harskamp (3 stuks).

VANUIT HET ZUIDEN EN ZUID-WESTEN (niet via Utrecht gaan):
De A50 nemen van Nijmegen naar Arnhem/ Apeldoorn.. Aan het eind van de A50 de borden Park de Hoge Veluwe blijven volgen (ook als je van de A50 af bent) ook al voelt dat onlogisch, want je gaat even richting Utrecht op de A12, en daarna rijd je een rondje via de N224. Maar het komt goed, dus Park de hoge Veluwe blijven volgen!
Op een gegeven moment sta je voor het bord: Park de Hoge Veluwe/Otterlo en dan weet je helemaal dat je goed zit (linksaf) 
Aan het eind van deze weg door het dorp komt u bij de rontonde linksaf dan komt er weer een rotonde die houdt u rechts aan.
(Barneveldseweg) De 2de weg rechts is de westenengerdijk. die vervolgt u circa 2 km U komt langs Wouter Hazeleger (huifkarren) dan is het 600m aan de linkerkant nr. 52

VANUIT HET OOSTEN (ACHTERHOEK) EN ARNHEM
Op de A12 Oberhausen Utrecht neem je bij Arnhem de afslag Arnhem Noord/ Park de Hoge Veluwe. Aan het eind van afslag rechtsaf richting Terlet/Park de Hoge Veluwe. Je blijft deze borden volgen . Op een gegeven moment is er afslag linksaf Park de Hoge Veluwe/ Schaarsbergen. Daar ga je in en je rijdt helemaal door, door het dorp totaan de rotonde. Daar sla je linksaf richting Ede. De eerstvolgende rotonde ga je rechts(barneveldseweg). 2de weg rechts (westenengerdijk) circa 2km aan de linkerkant nr 52.
Denk aan de snelheidscontroles en de camera's in Otterlo.

PLATTEGROND
Hieronder vindt u een plattegrond van de omgeving. U kunt tevens deze plattegrond gebruiken om zelf uw route te bepalen, door uw adres in te vullen bij "Routebeschrijving..."